Surfers Visby

surfers visby

Beläget på Södra Kyrkogatan 1 i Visbys charmiga innerstad, erbjuder Surfers Visby en unik smakupplevelse med Sichuan-inspirerad mat. Här kan besökare njuta av färgglada och kryddiga rätter i en inbjudande atmosfär, perfekt för att dela med vänner och familj. Restaurangen är öppen onsdag till söndag, och bord kan bokas enkelt via deras hemsida eller genom att ringa direkt.

Öppettider

Surfers Visby är öppet från onsdag till söndag, kl. 17:00 till sent. Det är alltid en god idé att boka bord i förväg, särskilt under helger.

Atmosfär & Mat

Surfers Visby erbjuder en livlig och inbjudande atmosfär med en unik upplevelse av Sichuan-köket. Restaurangen är känd för sina små rätter som serveras för att delas, vilket skapar en social och gemytlig måltid.

Ta en titt på några rätter från menyn

surfers visby meny

Priser

Som man ser på menyn kostar rätterna 118 kr/st. Ångade kammusslor kostar 70 kr/st. Desserten varierar mellan 80 kr och 155 kr.

Barnvänligt

Restaurangen är barnvänlig och välkomnar familjer med barn. Det finns högstolar tillgängliga och personalen är vänlig och hjälpsam med att anpassa menyn efter barnens behov.

kinesiskt ordspråk

Hur toaletterna är

Toaletterna är rena och välskötta, med regelbunden städning för att säkerställa en bekväm upplevelse för alla gäster.

Ta sig dit & parkering

Surfers Visby ligger centralt och är lättillgängligt till fots från många delar av Visbys innerstad. Det är en kort promenad från stadens främsta turistattraktioner.

Det finns parkeringsmöjligheter i närheten, men parkering kan vara begränsad under högsäsong. Det är rekommenderat att du planerar i förväg eller överväger att använda kollektivtrafik om du besöker under populära tider.

Hoppas du får en underbar matupplevelse på Surfers Visby!