Surflogiet

Surflogiet

Adress: Surflogiet, Toftavägen 374, 622 66, Tofta

Besök Surflogiet Gotlands officiella hemsida för mer information om deras tjänster och erbjudanden.

Meny: Lunch, Middag

Bokabord

Kontakt: Telefon: +46 498 297 955, E-post: info@surflogiet.se

Surflogiet Gotland erbjuder en unik matupplevelse vid stranden, där du kan njuta av lokala råvaror och kreativa rätter i en avslappnad atmosfär. Här kombineras Gotlands bästa smaker med en härlig strandkänsla, perfekt för både lunch och middag. Vare sig du är sugen på delikata smårätter eller en rejäl burgare, finns det något för alla.

Öppettider

Atmosfär & Mat

uteservering vid stranden

Restaurangen erbjuder en avslappnad och informell atmosfär vid stranden, perfekt för att njuta av strandmat och sol. Maten är inriktad på läckra, informella rätter som kan avnjutas både på plats och som takeaway. De har två olika menyer för en lunch och en för middag. På lunchen serverar de ruskigt bra hamburgare och korvar där en lunch box burgare/korv med pommes och srirachadipp för 220 kr. Medans på kvällarna kör de en sharing meny konceptet är att välja 2-3 rätter per person. Priserna på middagsmenyn sträcker sig från 69kr till 149kr.

Barnvänligt

Ja, Surflogiet Gotland är barnvänligt och erbjuder en avslappnad miljö där familjer kan njuta av maten tillsammans.

Toaletterna

Toaletterna är rena och väl underhållna.

Ta sig dit & Parkering

Restaurangen ligger vid stranden i Gotlands Tofta, vilket ger en vacker och lättillgänglig plats för besökare med bil. Om du inte har bil finns det bussar att ta från Visby, eller så kanske du tar en lång vacker cykeltur längs de Gotländska vägarna, det funkar också!

Om du besöker med bil kan du parkera i närheten och använda Parkster eller Easy Park appen för enkel betalning.

Om du behöver ytterligare information eller har speciella frågor, tveka inte att kontakta dem direkt.