Supper Visby

supper visby uteservering

Öppettider:

Med inspiration och influenser från det latinamerikanska köket, erbjuder de en unik matupplevelse som speglar deras tolkning av Sydamerika. Supper ursprungliga restaurang ligger uppe i Åre, sedan har de en i huvudstaden Stockholm och det senaste tillskottet i Visby på den vackra ön Gotland. De tror på att maten ska delas och njutas tillsammans, och deras grundtanke med Supper är att skapa en gemenskap kring matbordet.

Supper är stolta över att vara en del av Visbys turism och erbjuder en smakfull inblick i Sydamerikansk matkultur. Deras personal är alltid redo att ge rekommendationer och göra ditt besök speciellt.

Supper Stories

Supper startade som en dröm för tre vänner hösten 2008 i Åre. Deras passion är att skapa minnen och berättelser genom mat och atmosfär. Supper Stories är en inblick i deras vardag, där de delar allt från skratt till kärlek. Följ deras resa och upptäck mer om familjen Supper och vårt sätt att skapa oförglömliga matupplevelser.

Supper Visbys atmosfär och mat

Deras mysiga och lummiga bakgård är skapad med gotländskt virke och murbruk, inspirerad av en gränd i Rio. Den erbjuder en avkopplande och grönskande miljö som är perfekt för både lunch och middag.

En middag på Supper är designad för att engagera alla dina sinnen. Deras meny erbjuder ett urval av mindre rätter som är tänkta att delas och avnjutas tillsammans. Oavsett om du äter med två personer eller tjugo, är målet att skapa en minnesvärd och gemensam matupplevelse som samlar människor kring bordet.

meny

Barnvänligheten på Supper Visby

Supper Visby är familjevänligt och erbjuder en barnmeny samt en välkomnande miljö för barnfamiljer.

Toaletter

Toaletterna är moderna, rena och inkluderar både handikapptoalett och skötbord för småbarn.

Ta sig till Supper Visby

Supper Visby ligger centralt på Strandgatan, lätt att nå till fots från Visbys centrum eller med cykel. Men om du har bil finns det parkering i närheten.

Supper Visby priser

Rätterna på menyn ligger vanligtvis mellan 79 och 350 SEK. Vissa kan tycka det är dyrt eftersom det är tapasrätter, men du får verkligen valuta för pengarna då maten är väldigt bra.

Följ dom på Instagram och Facebook för att få en inblick i deras värld och hålla dig uppdaterad om deras senaste nyheter och erbjudanden.

Välkommen till Supper Visby – där smak och gemenskap går hand i hand!